EXPO PRICHINDEL la Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca

expoprichindel_roCea de-a III-a editie a EXPO PRICHINDEL, intitulata “Din dragoste pentru copii” se va desfasura la Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca, in perioada 29 Noiembrie – 1 Decembrie 2013.

Organizatorii acestei editii sunt: MARGRAN CONSTRUCT si PLAYFUL LEARNING.

Obiectivul evenimentului de anul acesta este organizarea unui targ local care sa reuneasca organizatiile (locale, nationale si internationale) care ofera servicii si produse destinate copiilor. Cel mai mare eveniment dedicat copiilor si parintilor organizat in Cluj-Napoca, va ofera posibilitatea de a participa la o serie de workshop-uri, seminarii si dezbateri axate exclusiv pe teme legate pentru copii (dezvoltare, sanatate, educatie, psihologia copilului, parenting etc.).

Evenimentul va avea mai multe centre de interes pentru public:
Targ cu participanti ce ofera servicii si produse pentru copii;
Workshop-uri, seminarii si dezbateri pe teme legate de copii precum: Sarcina, Nasterea, Dezvoltarea copilului (0-3 ani, 3-6 ani, 6-9 ani, 9-12 ani), Viata de cuplu si de familie, Dezvoltarea atipica;
Lansari de carte;
Coltul de joaca si dezvoltare pentru copii (ateliere de creatie, club de citit povesti terapeutice, modelaj, realizare de jucarii din carton etc.).

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii