Exercitii antreprenoriale pentru mame – editia a III-a – Happy Moms, Brasov

Exercitii antreprenoriale pentru mame – editia a III-a – Happy Moms, Brasov
28 iulie 2014, ora 18.00

happy

Atelierul “Exercitii de antreprenoriat pentru mame” se adreseaza mamelor care NU au studii economice si care sunt interesate de probleme economice, manageriale, de afaceri, toate discutate cordial, la un ceai si o prajitura.

Atelierul vizeaza asadar dezbateri in plan teoretic intr-o atmosfera calda, degajata, despre antreprenoriat, despre management, despre provocarile afacerilor, toate insotite de ceai si ganduri bune.

Tema celui de-al treilea atelier: Studiul pietei

Atelierul este sustinut de Lupsa Dana, lector la Universitatea Transilvania din Brasov, Facultatea de Stiinte Economice, economist, doctor in management, Masterat Managementul Afacerilor (MBA). Cadru didactic invitat pentru mobilitati de predare in domeniul management. Activitate didactica si de cercetare stiintifica in domeniile Managementul cunostintelor, Management, Economia firmei, autor sau coator a 42 articole publicate in reviste de prestigiu de specialitate si a 2 carti aparute la editura ASE Bucuresti, director de proiect sau membru in echipa a 10 contracte de cercetare stiintifica. Membru al Societatii Stiintifice de Management din Romania.

Participarea este gratuita, locurile sunt limitate. Va rugam confirmati pe contact@happymoms.ro. Va multumim, va asteptam cu drag!

Mltumim sponsorului Tea Garden pentru ceai.

 

 

 

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii