Eu sunt mic, lumea e mare! Cum mă simt? E bine, oare?

Eu sunt mic, lumea e mare! Cum mă simt? E bine, oare? – atelier de dezvoltare emotionala pentru copii

Dragi copii si parinti,

Va invitam sambata, 7 iunie ora 10.00, la un nou modul de ateliere de dezvoltare emotionala cu si pentru copii.

EMOTII

Intr-un cadru prietenos, relaxant si cu personal specializat, copiii isi vor identifica emotiile, le vor intelege, asimila si integra prin intermediul jocului. Ne dorim ca, la final, cei mici sa se descurce singuri in labirintul emotiilor. Ei vor sti cum sa isi exprime emotiile intr-un mod adecvat si ce sa faca atunci cand au anumite trairi negative. De asemenea, vor putea sa inteleaga emotiile celorlalti din ce in ce mai bine.

Durata unui atelier/sedinta va fi de o ora si costul de 20 lei, costul total al modulului fiind de 120 de lei. Atelierele vor avea loc in fiecare zi de sambata. Fiecare din cele 6 ateliere propuse va avea o tema distincta, acoperind subiecte de interes in dezvoltarea sociala si emotionala a copilului.

Participarea se face pe baza de inscriere. Va rugam sa sunati la nr. de telefon 0752.084.100 sau 0744.489.839 pentru detalii si mod de inscriere.

Adresa: Str. Matei Masarab, Nr. 48, Sector 3, Bucuresti
Repere: Zona Udriste, pe strada cu Primaria Sectorului 3, vis-a-vis de Centrul medical Matei Basarab.
Mijloace de transport:
- cu masina, parcare pe strada, strada cu sens unic din Bd. Mircea Voda
- autobuzele 116, 117 sau 313 (care vin dinspre Piata Unirii) oprire in statia Matei Basarab de pe Bd. Mircea Voda, apoi mers pe jos aprox 7 minute.

Va asteptam cu drag!
Echipa Kids Teen Party Club

 

 

 

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii