Daruieste Bucurie de Craciun – Buburuza Isteata, Bucuresti

Pentru fiecare dintre noi Sarbatoarea Craciunului aduce o emotie speciala: nostalgia copilariei, familia reunindu-se in jurul mesei de sarbatoare, cadoul mult asteptat, bradul impodobit,colinde, daruri frumoase pentru oameni dragi.

10372057_637878182995297_9058073246021652858_n

Dar pentru unii copii orizontul este limitat in a intelege si a se adapta mediului inconjurator fara sprijinul unui psihoterapeut, al unui ajutor specializat, uneori lipsiti de dragostea si intelegerea celor din jur. Pentru copiii care sufera de autism si pentru familiile lor o viata cat mai normala este un deziderat pentru care sunt necesare eforturi importante.

Ne propunem sa ajutam asociatia “Impreuna Pas cu Pas” pentru continuarea proiectului “ Impreuna la Scoala” pentru copii care sufera de autism, proiect care poate sa ofere multora dintre acestia un start mai promitator in viata.

Va lansam invitatia ca prin generozitatea si priceperea noastra sa-i ajutam pe acesti micuti care au nevoie de noi. Un efort mic al nostru poate contribui la oferirea unei sanse mai bune la o viata normala pentru ei.

Invitam mamici, bunici si pitici, oameni frumosi cu suflet mare si cu manute pricepute sa ne intalnim duminica 07 Decembrie 2014, 10.00-12.00 sa confectionam impreuna diverse obiecte hand-made cu tematica sarbatorilor de iarna: decoratiuni pentru casa, mici obiecte handmade
( brose, bijuterii), podoabe de brad, tablouri pictate sau confectionate prin tehnica servetelului ( decoupage).

Obiectele donate le vom licita in mediul on-line in perioada 08-31 Decembrie 2014, iar sumele obtinute vor fi donate Asociatiei Impreuna Pas cu Pas pentru continuarea proiectului “ Impreuna la Scoala”. (Puteti participa si cu obiecte deja confectionate, singura rugaminte este ca obiectele sa fie neperisabile).

Despre proiectul “ Impreuna la Scoala” puteti afla mai multe detalii pe site-ul Asociatiei:www.aipp.ro

Pentru confirmarea participarii va rugam sa ne contactati la telefon: 0755 337 388 sau e-mail: contact@buburuzaisteata.com
Locatie desfasurare Strada Voinicului nr. 11, sector 3 Bucuresti.

 

 

 

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii