Cursuri de chitară, personalizate, pentru cei mici TinArt, Bucureşti

chitaraChitara este un instrument la care se poate cânta aproape orice gen de muzică, începând de la cea din perioada barocă, clasică, romantică, modernă pană la muzică flamenco, ușoară, jazz, pop, rock sau pop-rock ș.a.m.d. Tocmai de aceea, chitara se află printre instrumentele preferate de cei mici, dar și de adulți.

Fie că ciupesc, una sau mai multe coarde, cu ajutorul degetelor sau printr-o pană bine mânuită, copiii prind foarte repede acordurile muzicale cu ajutorul acestui instrument. Este vesel și ușor de manevrat, am avut multe momente hazlii prin care cei mici au încercat să îmi redea, cu ajutorul simțului lor muzical, secvențe din melodiile auzite la radio. Ne-am amuzat de momente și apoi am deslușit împreună, pas cu pas, mișcările și notele ce stau în spatele acordurilor binecunoscute. declară George Sandu, profesor-coordonator al cursului de chitară ce are loc la Club TinArt.

Acesta deține o abordare de învățare personalizată, potrivită nu doar nivelului de cunoaștere al copilului, ci și stilului său muzical. Beneficiile unui astfel de curs sunt nenumărate și ajută la dezvoltarea personalității, a coerenței în gândire, a capacităților organizatorice și de coordonare a mișcărilor, precum și a simțului artistic. În plus, este de luat în seamă și faptul că, prin participarea la un astfel de curs, se urmărește și cultivarea simțului improvizatoric de adaptare la orice situație și dezvoltarea memoriei auditive împreună cu cea vizuală.

Cursurile de chitară organizate de Club TinArt sunt dedicate copiilor cu vârsta peste 6 ani, se organizează săptămânal, în funcție de orarul copiilor și al părinților în concordanță cu disponibilitatile profesorului, cu taxă de participare de 60 lei/ședință individuală. Durata ședinței diferă de la copil la copil, în funcție de vârstă și aptitudini. Înscrierile se fac la adresa inscrieri@tinart.ro sau la număr de telefon: 0740.261.187.

O mare varietate de cursuri pentru copiii cu vârsta între 6-14 ani sunt organizate la Clubul TinArt, într-o locație centrală, chiar la ieșirea de metrou Piața Victoriei (Bd-ul Iancu de Hunedoara nr.2, bl H6, sc. 1, et.2, ap. 6, sector 1, Bucuresti). Dintre acestea menționăm: pian, chitară, vioară, canto, micul antreprenor, limbi străine, arte plastice, artă reciclată, teatru, dezvoltare personală, bune maniere, micul programator, șofer de mic, șah, înot, karate, dans, balet etc. Mai multe detalii: www.tinart.ro sau Facebook.com/TinArt

Parteneri: Work At Home Moms România, Kiboko, B24Kids – gazeta culturală pentru copii, Copilul.ro, Părințișicopii.info, MelcCodobelc, Urbankid, Intuitext, SuntPărinte.ro, Didactic.ro, GoKid, Mămicamea.ro, CalendarulMagic, ProKid, Bebelu.ro

 

 

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii