Curs interactiv pentru copiii pasionați de computer la Clubul TinArt, Bucureşti

cursuri programare softwareAți observant că cel mic este atras de computer și de gadget-urile existente prin casă? Îi place să caute, să se informeze, să cerceteze cum se întâmplă lucrurile în lumea calculatoarelor? Atunci trebuie să îl înscrieți la cursurile Club TinArt de programare software sau robotică, dedicate celor mici, pentru a le dezvolta cunoștințele într-o direcție adecvată vârstei lor.

Prin joacă, copiii vor ajunge să creeze animații în funcție de comenzi și cerințe proprii, vor acumula cunoștințe legate de ce înseamnă online și offline, despre internet, despre domenii, site-uri și administrarea lor.  Toate acestea în strânsă legătură cu viața de zi cu zi.

Cursul de programare software pentru copii, gândit și susținut de profesor-coordonator Costin Pietraru, cu o vastă experiență în domeniul informatic și în cel al predării către școlari, este structurat pe module, după cum urmează:

·         Familiarizarea cu calculatorul și acumularea cunostințelor de bază, explicarea opțiunilor de creare a unor animatii, apoi a unor jocuri creative, a unor interactiuni intre personaje mixte dintr-o animatie/joc.

·         Revizuirea și  consolidarea notiunilor deja invatate si trecerea la acumularea de cunoștințe privind conceptul de internet si tot ce inseamna el. La sfârșitul modulului cei mici pot alcătui o pagină de internet pe cont propriu și vor ști cum se administrează.

Cursurile programare software organizate de Club TinArt sunt dedicate copiilor cu vârsta de peste 8 ani, se organizează săptămânal, sub formă de abonament lunar, miercurea, cu începere de la ora 17.00 sau 18.00, cu taxă de participare de 290 lei / lună (4 ședințe). Înscrierile se fac la adresa inscrieri@tinart.ro sau la număr de telefon: 0740.26.11.87.

O mare varietate de cursuri pentru copiii cu vârsta între 6-14 ani sunt organizate la Clubul TinArt, într-o locație centrală, chiar la ieșirea de metrou Piața Victoriei (Bd-ul Iancu de Hunedoara nr.2, bl H6, sc. 1, et.2, ap. 6, sector 1, Bucuresti). Dintre acestea menționăm: pian, chitară, vioară, canto, micul antreprenor, limbi străine, arte plastice, artă reciclată, teatru, dezvoltare personală, bune maniere, micul programator, șofer de mic, șah, înot, karate, dans, balet etc. Mai multe detalii: www.tinart.ro sau Facebook.com/TinArt

Parteneri: Work At Home Moms Romania, Kiboko, B24Kids – gazeta culturală pentru copii, Copilul.ro, Parintisicopii.info, MelcCodobelc, Urbankid, Intuitext, SuntPărinte.ro, Didactic.ro, GoKid, Mămicamea.ro, CalendarulMagic, ProKid

 

 

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii