“Cum ar fi sa fii MEDIC STOMATOLOG?!” – Clinica de Zambete CONFIDENT, Bucuresti

medicEsti curios sa vezi ce inseamna sa fii MEDIC STOMATOLOG? Vrei sa ai parte de o experienta inedita educativa si interactiva?Te invitam la ATELIERUL “Cum ar fi sa fii MEDIC STOMATOLOG”
(http://www.candvoifimare.ro/stomatolog.php)
Invitati: copiii intre 7 si 8 ani (!)

Cand: Sâmbata,22  februarie 2014, ora 10:30
Cat dureaza: aprox. 2 ore
Profesionista: SILVIA TOMESCU (Medic Stomatolog) (http://www.candvoifimare.ro/profesionistii.php)
Unde: Clinica de Zambete CONFIDENT in Strada C.A.Rosetti, nr.43 (intersectie cu Jean Luis Calderon) parter, ap 2 , interfon Clinica de Zâmbete
Cuprins: ce insemna sa fii medic stomatolog, prezentarea arsenalului medicului stomatolog, partea practica (cum se face periajul corect, cum reparam cariile etc.).
Pret atelier: 35 RON*/copil.
*Oferim o reducere de 5% pentru frate/sora participant/a la atelier sau pentru copiii fideli care au mai participat la vreun alt atelier al asociatiei “Când Voi Fi Mare”.
INSCRIERI la contact@candvoifimare.ro, telefon: 0741.379.041 (plus urmatoarele info: nr. telefon parinte, nume si data nasterii copil). Vom putea primi cca. 20 copii, deci avem locuri limitate, rugam seriozitate in confirmare.!Garantam o experienta de neuitat educativa, in care copiii vor intelege parti din profesia de MEDIC STOMATOLOG si de ce nu, cand vor fi mari sa fie unul din ei.

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii