Creative Arts le dă copiilor liber la zbânţuială la Balkanik Festival, Bucureşti

Creative Arts îi aşteaptă pe copii la primul Bâlci Urban din Bucureşti, organizat în cadrul Balkanik Festival, între 12 şi 14 septembrie.

Copiii au fost dintotdeauna cei mai bucuroşi oaspeţi ai bâlciurilor, de unde plecau mereu cu zâmbetul până la urechi, îndulciţi cu alviţă şi răsucind tiribombe din rumeguş.

creative

Pentru că vrem să le oferim şi copiilor din ziua de azi ocazia de a avea amintiri dragi de la bâlci, îi poftim pe toţi La Hârjoneală, un spaţiu special amenajat pentru ei în cadrul Bâlciului Urban de la Balkanik Festival. Aici vor avea parte de zbenguială şi veselie, jocuri şi ateliere care mai de care, unele balcanice, altele urbane.

Copiii mai măricei vor învăţa să ţeasă covoraşe ţărăneşti, vor înveli sticle în sfoară, vor face colaje din seminţe şi bijuterii din mărgele, vor descoperi magia roţii olarului şi a sticlăriei, dar vor face cunoştinţă şi cu arta urbană a operelor cu spray-uri colorate.

Intrarea la Balkanik Festival este liberă pentru copiii până în 7 ani, aşa că îi aşteptăm pe toţi în spaţiul La Hârjoneală, chiar şi pe cei foarte mici. Pentru ei avem un ţarc plin cu nisip, unde se pot juca în voie cu lopăţelele şi găletuşele aduse de acasă.

Nu avem limită de vârstă şi nici intervale orare pentru atelierul de codiţe împletite şi sesiunile de body-painting, la care sunt poftiți toți vizitatorii Bâlciului Urban.

Notaţi-vă însă programul atelierelor pentru copii, valabil pentru toate cele trei zile de festival, din 12 până pe 14 septembrie şi contribuţiile pentru artişti:

12:00-13:30 / Colaje cu seminţe – 10 lei/participant

14:00-15:30 / Sticle îmbrăcate cu sfoară – 10 lei/participant

16:00-17:30 / Covoraşe ţărăneşti – 10 lei/participant

18:00-19:30 / Atelier de beading – – 10 lei/participant

 

Balkanik Festival este unul dintre cele mai îndrăgite festivaluri din București și se desfășoară la Grădina Uranus (strada Uranus 144) între 12 și 14 septembrie.

Ajuns anul acesta la a patra ediție, Balkanik Festival promite cel mai exploziv fusion de muzică din Balcani, cu muzică electro-acustic, reggae, jazz și hip-hop.

Concertelor li se adaugă Bâlciul Urban, deschis între orele 12:00 – 23:00, cu târg de mâncăruri tradiționale românești și balkanice, târg de obiecte handmade și zonă de relaxare Tea&Coffee.

Mai multe detalii despre Balkanik Festival se găsesc pe www.balkanikfestival.ro.

 

CREATIVE ARTS este un centru de cultivare a creativităţii creat în scopul descoperirii şi dezvoltării potenţialului creativ care se aflp în fiecare din noi, fie că suntem copii sau adulţi. CREATIVE ARTS realizează o gamă largă de ateliere, pentru toate vârstele, folosind tehnici mixte pentru promovarea artei sub toate formele ei. Astfel, pasionatii de arte frumoase pot studia, sub coordonarea specialiştilor, noţiuni teoretice şi practice de pictură şi mozaic, design textil, artă foto şi retouching fotografie de modă, ceramică şi modelaj, design interior, reciclare creativă, creaţie de bijuterii şi alte accesorii, muzică, actorie, improvizaţie şi stand-up comedy.

 

 

 

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii