„Copilul şi învăţarea” – un nou atelier gratuit dedicat părinţilor – Teatrul Ion Creangă, Bucureşti

Afis_copilul_si_invatareaTeatrul Ion Creangă şi Intuitext continuă seria evenimentelor gratuite pentru părinţi cu un nou atelier intitulat „Copilul şi învăţarea”, dedicat în totalitate educaţiei. Evenimentul, coordonat de către două specialiste în educaţie şi psihopedagogie specială din cadrul echipei Intuitext – Luciana Terente şi Daniela Mihăescu, va avea loc joi, 8 mai, ora 18.00, la Ludoteca „Apolodor din Labrador” de la Biblioteca Naţională a României (Blvd. Unirii, nr. 22).

„Învăţarea reprezintă un subiect complex. Prin dialog, deschidere şi instrumente performante se poate percepe învăţarea în mod corect: ca un mijloc de dezvoltare armonioasă, o permanentă explorare şi nu ca o obligaţie fără utilitate. În felul acesta elevul de astăzi poate deveni profesionistul de care avem nevoie în viitor.” (Luciana Terente – coordonator)

Adresat exclusiv adulţilor, atelierul abordează o serie de subiecte importante, „oferindu-le astfel părinţilor deschiderea necesară pentru a fi în mod real şi autentic alături de copiii lor” (Daniela Mihăescu – coordonator).

Participarea la atelier este gratuită, în limita locurilor disponibile şi în baza înscrierilor prealabile la adresa de e-mail parenting@teatrulioncreanga.ro. Pentru a citi mai multe despre eveniment, vă invităm să accesaţi site-ul www.teatrulioncreanga.ro.

Atelierul îşi propune să ofere părinţilor participanţi idei practice pentru rezolvarea unor situaţii cu care se confruntă în viaţa de zi cu zi precizează Anca Ghinea, Creative Manager INTUITEXT.

Luciana Terente este coordonatorul echipei care concepe conţinuturile softurilor educaţionale şi a resurselor digitale Intuitext, destinate atât copiilor, cât şi adultilor. Psihopedagog şi trainer în cadrul cursurilor pentru adulţi, a lucrat de asemenea ca educatoare, profesor metodist şi coordonator de program în cadrul unei alternative educaţionale cu extindere la nivel naţional.
Daniela Mihăescu este specialist in psihopedagogie speciala si Instructional Designer în cadrul echipei Intuitext. În trecut a realizat activităţi de consiliere individuală şi de grup cu elevi, părinţi şi cadre didactice, colaborând în calitate de consilier şcolar cu Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională, Călăraşi.

 

 

 

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii