Consiliere privind dezvoltarea propriului business în domeniul cosmetic sau de întreținere – Asociatia Work At Home Moms, Bucureşti

V-ar plăcea să aveți propria afacere în domeniul frumuseții?
Vă doriți să aflați ce ar presupune și cum puteți deveni consultant de frumusețe, având propria afacere, dar lucrând în ritmul vostru?

WATHM3

Work At Home Moms Romania și Next Generation Bussines Solution au pregătit o ședința de consiliere pentru mamele care vor să își dezvolte o afacere în domeniul cosmetic și de întreținere.
Ședința este ținută de Mădălina Duport, specialistă consiliere estetica, inițiatoare ateliere și cursuri de beauty, fondatoare a Școlii Next Generation Business Solution.

Vă așteptăm la workshopul din data de 27 Iulie ora 10 la Centrul WAHM de pe Calea Călărași nr. 177, bloc 45, etaj 7, apartament 19
http://wahm.ro/centrul-work-home-moms/

- ne vom cunoaște și prezenta
- vom stabili așteptările de la workshop
- vom vorbi despre ce înseamnă să fii consultant de frumusețe, precum și ce competențe implică
- alegerea produselor cosmetice cu care puteți lucra – criterii, beneficii, știința, studii clinice etc.
- tipuri de venituri ce se pot genera ca și consultant de frumusețe
- plan de dezvoltare profesională în domeniul frumuseții

CADOU : participantele primesc o ședinta de consiliere estetică personalizată la studioul Next Generation Business Solution la pretul de 50 de ron pt 2 persoane în loc de 100 ron.
Ce presupune? Oferirea unui diagnostic personalizat al tipului de ten, efectuarea unei ședințe de hidratare/ echilibrare a nivelului de sebum/ fișa client/ testare de produse/ recomandări pentru acasă.etc.

Participare sub formă de donație sugerată 80 ron
15 locuri disponibile
Înscrieri pe contact@wahm.ro

Grafica: Imagine People
Parteneri media: SuntParinte.ro, Didactic.ro, CalendarulMagic.ro, UrbanKid.ro, GoKID.ro, www.ozzy.ro, Mamica Activa, TusiBebe, Bucurie Verde

 

 

 

 

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii