“Christmas around the world” – AIESEC, București

Crăciunul este sărbătoarea care ne inspiră liniște, căldură sufletească, iubire și prietenie. Se spune că Moș Crăciun vine la toată lumea, fără excepții. Își amintește oare și de copiii din centrele de plasament?

Echipa AIESEC București (Asociația Internațională a Studenților de la Economie și Business Management) își dorește să fie alături de acești copii în preajma sărbătorilor, prin intermediul proiectului Christmas around the world.  În cadrul acestui proiect va avea loc și un eveniment de fundraising. Acesta ne permite să strângem un fond minim alocat cumpărării de cadouri pentru copii și să aducem un plus de valoare în experiența lor.

xxx-banner

Evenimentul va avea loc pe data de 19 noiembrie, începând cu ora 14.00.

Activitățile ce se vor desfășura sunt variate. Va avea loc un târg de obiecte handmade realizate de copii, destinate vânzării. Internaționalii vor prepara gustări tradiționale, ce au ca scop prezentarea culturii lor. Copiii vor pregăti și un spectacol de teatru, urmând ca seara să se încheie cu un concert.

Taxa de participare va fi de 15 lei, urmând ca din suma colectată să cumpăram cadouri copiilor. Dacă vrei să donezi sau să iei parte la bucuria copiilor, te așteptăm la eveniment!

Agendă eveniment:

• 14:00-14:30 – Deschiderea eventului

• 14:30-15:30 – Prezentarea realizată de studenții internaționali cu privire la cultura lor

• 15:30-16:00 – Pauză

• 16:00-16:30 – Piesa de teatru

• 16:30-17:00 – Dansuri

• 17:00-18:00 – Atelier de creație

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii