Casuta Mea, a Ta, a NOASTRA – Bucuresti

Clubul Exploratorilor impreuna cu Asociatia Maia propun celor mici in luna noiembrie ateliere in care continuam sa ne „ascutim mintea si sa lucram in echipa”. Sambata, 14 noiembrie, ora 11, va invitam la atelierul: “Casuta Mea, a Ta, a NOASTRA”.

14-nov

Scopul acestui atelier este consolidarea deprinderii copiilor de a lucra armonios in echipa, exersarea claritatii in exprimare, a creativitatii si capacitatii de rezolvare de probleme practice si logice, a empatiei si colaborarii cu coechipierii – toate acestea prin intermediul unor joculete antrenante de team building. Vom proiecta, construi si decora in echipa „casuta ideala” pentru grupul nostru, continuand ideea atelierului de luna trecuta – „Jocul de-a proiectantii si tehnicienii”. Aceasta casuta va avea o poveste, o utilitate anume si reguli – decise impreuna, in grup.
Atelierul este potrivit pentru copiii din grupa de varsta: 5 – 8 ani. Durata aproximativ: 1,5 ore. Minim de participanti pentru desfasurarea atelierului: 6 – maxim: 10.

INTRARE: 33 RON.
Daca va plac atelierele noastre si nu doriti sa ratati niciunul, va invitam sa deveniti membrii ai Clubului Exploratorilor, beneficiind astfel de un pret cu 10% mai mic la un pachet de minim 2 dintre atelierele noastre lunare. Reducerea se aplica pentru orice pachet de 2 sau 3 ateliere la care participati in luna noiembrie- aflati despre celelalte ateliere aici: http://bit.ly/1MyoLIi . Pachetele se achita inainte de inceperea primului atelier al lunii in curs la sediul nostru.

Fondurile stranse la aceste ateliere reprezinta donatii utilizate pentru a sustine activitati similare cu copii din categorii sociale defavorizate si pentru a acoperiri cheltuielile administrative ale atelierelor.

Participarea se face pe baza de inscriere, in limita locurilor disponibile. Inscrierile se fac pana finalul zilei de 12 noiembrie – pe adresa de mail oananeacsu9@gmail.com , la numarul de telefon 0722362017 sau direct prin formularul de contact de pe blog sau pe pagina de Facebook:

https://www.facebook.com/exploratorii.metropolei

http://exploratorii-metropolitani.blogspot.ro

In mailul de inscriere va rugam sa mentionati: varsta si numele copiilor participanti, numele adultului insotitor, telefon si mail de contact.
Locatia atelierului: sediul Asociatiei Maia – Bd. Alexandru Ioan Cuza nr. 23, sector 1, Bucuresti.

Asteptam cu drag inscrierile voastre

 

 

 

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii