CARTEA JUNGLEI – Teatrul Ion Creanga din Bucuresti in vizita la Cluj

”Când am ales să dramatizez Cartea junglei, am ştiut că pornesc pe un drum dificil, lansându-mă într-o confruntare periculoasă cu celebritatea povestirilor scrise de Rudyard Kipling. Cred că acest spectacol reuşeşte să se desprindă de trena renumelui internaţional al poveştii, impunându-şi propria sa lume şi atmosferă, şi asigurându-şi un destin propriu. Deopotrivă celor mici şi adulţilor le recomand să se lase purtaţi de aventurile micului prinţ al junglei care, pe parcursul ”drumului său iniţiatic”, descoperă adevăruri fundamentale despre viaţă. Este un spectacol, în egală măsură, hazliu şi serios, pe care îl recomand tuturor acelora care mai cred în forţa tămăduitoare a iubirii şi prieteniei.” (Octavian Jighirgiu, regizor)

ion-creanga

Impresii ale unor parinti care au vazut spectacolul pe scena din Bucuresti:

“O adevarata explozie de energie si culoare. De departe, cel mai bun spectacol de teatru pentru copii vizionat pana in prezent. Extrem de vesel, alert, colorat. Cartea Junglei este o piesa ce trebuie vizionata. O recomand cu toata increderea. Noi vom mai reveni cu siguranta.”

“Alex a fost atat de incantat incat, atunci cand a ajuns acasa, a zis ca vrea si el costum ca a lui Mowgli!”

“Actorii sunt extraordinari: canta, danseaza, vibreaza, se transpun in pielea animalelor junglei. Costumele sunt de vis. Decorurile sunt foarte frumoase, scenariul respecta ideea initiala, dar are si o tenta speciala, originala, regia e minunata. Totul ne-a facut, pe mine si pe fiica mea, sa stam “cu gura cascata”, cu ochii mari, cu sufletul deschis si zambitor, am aplaudat, am ras, am dansat (cat puteam pe scaune), recomand tuturor iubitorilor de frumos.”

(sursa www.teatrulioncreanga.ro)

————–

Spectacolul va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor, duminica, 26 octombrie, de la ora 11 si respectiv 18.

Durata 1h si 30 min

Bilete disponibile la agentia de bilete a Casei de Cultura si online pe www.biletmaster.ro

Toti copii vor intra pe baza de bilet, si vor beneficia de reducere.

Pret bilet adulti : 50 lei si 40 lei
Pret bilet copii : 40 lei si 30 lei

 

 

 

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii