ATELIERUL DE POVESTI – Teatrul Coquette, Bucuresti

ATELIERUL DE POVESTI
Bine ati venit in regatul poveștilor!

atelierul-de-povesti-mail1

Un nou concept apartinand Teatrului Coquette, dedicat copiilor, și, de ce nu?, întregii familii, care îmbină desenul, pictura, improvizația teatrală și elemente de animație.
Atelierul de Povești este o activitate interactivă care îmbină teatrul, improvizația și desenul pentru a reconstitui o poveste. Copii se transformă în adevarați detectivi ai poveștilor care, pe baza elementelor de recuzită din scenă, a indiciilor date de coordonatori și a desenului, vor reconstitui la fiecare întâlnire câte o poveste. Vor desena cu ajutorul artistului invitat cele mai interesante momente ale poveștii, iar Marioneta Charlie și actrița Ruxandra Bălașu îi vor distribui pe loc in rolurile cele mai amuzante și mai frumoase. Și astfel povestea prinde contur in fața ochilor noștri.
Să îi incurajăm pe copii să redescopere bucuria și farmecul poveștilor și al lecturii.
Atelierul de Povești este un bun prilej de a-i încuraja să se exprime, să le deschidem apetitul pentru lectură si chiar să descoperim noi talente.
Atelierul de povești se desfașoară in fiecare sâmbătă, de la ora 15.30, la sediul Teatrului Coquette.
La prima întâlnire vom merge pe firul indiciilor pentru a reconstitui povestea Motanului Încălțat.
Vor urma apoi Hainele cele noi ale Împăratului, Pasărea de Foc, Păcală si Tândală, Poveștile Baronului Munchausen, Ivan Turbincă, Poveste de Crăciun, Crăiasa Zăpezii, și multe altele pe care le vom alege la sugestia copiilor sau a părinților.

 

 

 

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii