Ateliere PENTRU MAMA – Centrul MiniMe al Fundatiei Nadia Comaneci

minimeDe 1 martie, Fundatia Nadia Comaneci  va invita la Centrul MiniMe pentru a va oferi un martisor special: Atelierele PENTRU MAMA.

Atelierele PENTRU MAMA sunt ateliere de creativitate si indemanare in cadrul carora vor fi realizate cutiute de bijuterii ornate in tehnica Quilling.

Quillingul este o forma de arta care implica utilizarea si rularea de benzi de hartie si apoi lipirea acestora impreuna pentru realizarea unor modele decorative exceptionale.

La Atelierele PENTRU MAMA, copii cu varste cuprinse intre 2 si 6 ani vor descoperi sub indrumarea Oliviei Birdici – coordonatorul a mai multor ateliere de indemanare si creativitate organizate la Centrul MiniMe – minunile care pot lua forma din niste fasii de hartie.

Copiii vor participa la aceste ateliere insotiti de un adult – poate fi chiar mama, care se va bucura astfel de un martisor special, dar poate fi si tatal sau alt adult, care poate crea astfel un cadou special pentru o femeie speciala.

Ateliere PENTRU MAMA

Data: 1 martie

Durata: 45 minute

Program:

- grupa 2-3 ani: 16.00 – 16.45

- grupa 4-6 ani: 17.00 – 17.45

Participare: 1 copil + 1 adult

Pret: 37 lei / pereche copil+adult

Toate materialele necesare pentru desfasurarea atelierelor sunt puse la dispozitie de Centrul MiniMe.

 

Inscrieri: 0741 199 600 sau office@cursuriminime.ro

Locatie: Centrul MiniMe al Fundatiei Nadia Comaneci – Calea Grivitei nr. 150, sector 1, Bucuresti.

 

Rezervarea unui loc la atelier este garantata in momentul efectuarii platii. Atelierele se achita integral, in avans, fie prin virament bancar (cont RO38BTRL04501205H87589XX – Banca Transilvania, Sucursala Dorobanti), fie numerar la sediul Fundatiei (Calea Grivitei nr. 150, sector 1, Bucuresti).

 

 

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii