Ateliere pe teme de cultură generală – ASA Learning, Bucuresti

ASA Learning organizează ateliere pe teme de cultură generală în cadrul cărora copii învață limba engleză prin conversație, activități interactive și socializare. Cursurile se adresează copiilor din clasele I-VIII și în perioada imediat următoare vor avea loc în fiecare sâmbătă, începând cu ora 10:30 într-o locație centrală din apropierea parcului Gradina Icoanei.

toamna asa learning.001

După lunga vacanță de vară, ne-am întors cu forțe proaspete și cu subiecte noi ce vor avea loc conform urmatorului program:

  • School around the world” / “Diversitatea școlii în lume” – 27.09
  • Sea Travel“ / “Călătorii pe mare” – 4.10
  • Greek Gods” / “Zeii Olimpului” – 11.10
  • Middle Ages” / “Evul Mediu” – 18.10

Dacă ești de acord cu noi (și cu Goethe) că “Nu e destul să știi, trebuie să și aplici, nu e destul să vrei, trebuie să și faci!”, atunci înscrie-ți copilul la un prim atelier de test GRATUIT!

Astfel, copilul va testa atmosfera, instructorii și materialele folosite și își va putea da seama dacă i-ar face plăcere să participe la atelierele noastre, iar noi vom putea observa cum se descurcă, fiind foarte ușor să îl încadrăm în grupa corespunzătoare.

Durata unui atelier este de 1h30 iar costul este de 35 de lei.

Pentru a ne cunoaște mai bine, lăsăm mai jos un link către filmulețul nostru de prezentare:

https://www.youtube.com/watch?v=Vdiy6C4wdbQ

 

Pentru informații suplimentare și înscrieri va rugăm să folosiți numărul de telefon 0727760129 sau adresa de e-mail: asa.learning.ro@gmail.com.

Ne puteți găsi și la adresele:

asalearning.wordpress.com

https://www.facebook.com/ASA.Learning.Ro

 

 

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii