Ateliere Kidpower de “Siguranta Oamenilor” la Saptamana Scoala Altfel 2014 (7-11 aprilie), Bucuresti

In cadrul Saptamanii Şcoala altfel 2014 (7-11 aprilie), va propunem organizarea unui atelier chiar in spatiul institutiei de invatamant (gradinite sau scoli primare).
Atelierele sunt organizate de organizatia non profit Kidpower Romania.

Anunt_pentru_Saptamana_Scoala_altfel_2014

Atelier Kidpower de “Siguranta Oamenilor” cu papusi pentru copiii intre 3-4 ani (o ora)
Cu ajutorul povestilor, al papusilor si al jocurilor de rol sunt introduse deprinderi simple dar puternice pentru ca, copiii sa stie sa faca fata cuvintelor rautacioase ale celor din jur, sa stie sa ii intrebe pe parinti inainte de a pune mana pe ceva ce nu cunosc, cum ar fi o unealta sau un animal, sa stie sa se indeparteze de cineva care face lucruri nesigure cum ar fi sa arunce cu nisip sau sa se joace mai dur si sa stie sa ceara ajutor de la parinti in mod eficient chiar cand parintii sunt ocupati.Acest atelier poate fi tinut intr-o gradinita, impreuna cu educatoarele, sau intr-un atelier de tip copil-parinte.

Atelier Kidpower de “Siguranta Oamenilor” pentru copiii intre 5-8 ani si parintii lor (o ora)
Copiii, impreuna cu parintii, invata deprinderi Kidpower de “Siguranta Oamenilor” care sunt adaptate capacitatii de intelegere a copiilor si invata si cum sa le exerseze cu parintii ca o echipa. Instructorii Kidpower predau deprinderi pe care copiii le pot folosi imediat pentru a se simti mai in siguranta si pentru a fi mai increzatori in ei atunci cand interactioneaza cu oamenii, fie ca ii cunosc sau nu, fie ca sunt acasa, la gradinita, la scoala, la un loc de joaca sau oriunde altundeva. Acest atelier nu preda deprinderi de aparare fizica.

Atelier Kidpower de “Siguranta Oamenilor” pentru copiii intre 8-12 ani si parintii lor (o ora)
Copiii exerseaza deprinderi de “Siguranta Oamenilor” cum ar fi: sa preia conducerea cand sunt singuri, agresati, intimidati, atinsi intr-un mod necorespunzator sau atacati. Activitatile si jocurile de rol sunt create pentru a fi relevante copiilor mai mari. Acest atelier poate fi tinut intr-un after-school, o scoala sau intr-un atelier de tip copil-parinte.

Taxa de participare:
- 15 lei / participant

Pentru detalii și înscrieri vă rugăm să ne contactați la:
kidpower.romania@gmail.com
0747 188 879 (Olguta Iordache)

Mai multe detalii despre atelierele noastre:
www.kidpower.org.ro

 

 

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii