Ateliere de creativitate la Crăciunul în Bucate

Creativitatea ni se bucură precum copiii ieşiţi în parc la joacă atunci când organizăm ateliere pentru cei mici, aşa cum facem luna aceasta la Crăciunul în Bucate – Festivalul  tradiţiilor culinare din întreaga lume.

Decoratiuni

Crăciunul în Bucate se desfăşoară între 12 şi 23 decembrie în Piaţa Unirii din Bucureşti, unde copiii pot participa la ateliere menite să transforme Crăciunul în cea mai creativă perioadă a anului.

Învăluiţi de magia sărbătorilor şi ajutaţi de o echipă de traineri-spiriduşi, copiii vor descoperi cât de uşor poţi face brăduţi din farfurii de carton, din cartoane de ouă sau din forme de brioşe, reni din role de carton, felicitări din colaje şi decoraţiuni din beţe de îngheţată.

De asemenea, vizitatorii mari şi mici ai Crăciunului în Bucate vor putea picta motive de sărbătoare pe ceramică împreună cu trainerii Ch’artist – Paint Your Own Pottery Studio şi vor asambla şi decora căsuţe din turtă dulce alături de Iulia Cojocaru.

Atelierele se vor desfăşura pe 13, 14, 20, 21, 22 şi 23 decembrie după următorul program:

  • 15:00-17:00 / Atelier de brăduți din farfurii de carton cu Creative Arts.
  • 15:00 – 19:00 / Atelier de pictură pe ceramică cu Ch’artist – Paint Your Own Pottery Studio.
  • 17:00 – 19:00 / Atelier de asamblat şi decorat casuţe din turtă dulce.

Participarea la atelierele Creative Arts costă 10 lei, la atelierele de turtă dulce 15 lei, în timp ce costul participării la atelierele de pictură pe ceramică variază între 25 şi 80 de lei, în funcţie de obiectul ales.

Crăciunul în bucate este deschis în Parcul Unirii între 12-23 decembrie, zilnic între orele 12:00-22:00, şi reuneşte producători de produse alimentare din diferite ţări ale lumii, bucătari care vor găti pe loc, precum şi artişti şi artizani cu daruri de oferit celor dragi de Sărbători. Mai multe detalii găsiţi pe www.craciunulinbucate.wordpress.com şi pe www.creativearts.ro.

Sursa foto: www.itsybitsyfun.com

 

 

 

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii