Atelier pentru copii, HÄNSEL ŞI GRETEL – Opera Națională București

Sâmbătă 18 Ianuarie 2014, 19:00 -

Atelier pentru copii HÄNSEL ŞI GRETEL

Atelier ce se desfăşoară în paralel cu spectacolul-eveniment “La traviata” din data de 18 ianuarie 2014 (aniversare Elena Moşuc). Biletul la atelier este valabil  doar împreună cu biletul la spectacol al însoţitorului.

În noua stagiune a Operei Naţionale Bucureşti, copiii pot deveni pentru câteva ore balerini, regizori, actori, pictori, iar aplauzele vor veni din partea artiştilor. Astfel, Opera Naţională Bucureşti continuă seria activităţilor pentru copii cu diferite ateliere tematice de seară.

Opera_Nationala_Bucuresti

Atelierele se înscriu într-o serie mai largă de inițiative cultural-educative pentru copii ale Operei Naționale București, venind în sprijinul spectatorilor familiști care doresc să vină la Operă însoțiți de copiiAstfel, în timp ce părinții urmăresc un spectacol, copiii iau parte la activități educative adecvate vârstei lor și coordonate de către actori, balerini, muzicieni, artiști plastici sau artiști păpușari.

Atelierele se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 7 ani și se vor desfășura la sediul Operei Naţionale Bucureşti, într-un spațiu special amenajat pentru cei mici.

Pentru fiecare atelier, sunt disponibile 15 bilete, la prețul de 11 lei, care pot fi achiziționate de la Casa de bilete a Operei Naționale București sau online, de pe http://tickets.operanb.ro.

Biletul pentru atelier este valabil doar împreună cu biletul la spectacol al părintelui sau însoţitorului.

Pentru informaţii suplimentare, persoana de contact este Maria Popa, tel. 0743.277.254

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii