Atelier de vise. Editia a II-a – vise cu bijuterii cusute – Happy Moms la Magic Land, Brasov

Ne adunam sa cream impreuna, cu drag si zambet, in timp ce copiii se distreaza.

Pe 15 aprilie ne reintalnim pentru un eveniment dedicat socializarii si deprinderilor hand-made.

Mamici iubitoare de frumos, mamici dornice de a redescoperi talente uitate sau ascunse, mamici dornice de socializare activa, mamici de “birou” dornice a invata taine hand-made, asternem vise pe etamina si reinviem traditia motivelor traditionale cusute, dar pe bijuterii.

magic-land

In “Spatiul viselor de mamica” ne intalnim cu zambet si voie buna, la un ceai si bomboane de ciocolata sa invatam sa coasem bijuterii. Colorate, rotunjoare si cu suflet. Pentru noi, pentru fetitele noastre, pentru mamele noastre. Si in timp ce coasem motive traditionale cu drag si spor, croim zambete, cantam arome de ceai, inspiram voie buna ciocolatie si gustoasa si povestim impreuna.

Ne indruma si ne inspira o mamica si in acelasi timp bunica ce a invatat sa coase de la propria bunica, devotat, cu pasiune si indemanare.

In “Spatiul viselor de copii” distractia si voia buna se impletesc in cor cu acorduri melodioase dar sugubete la locul de joaca.

Aroma de cer senin aduc partenerii evenimentului: Revista COSSE, Suntpitic.ro, Calendarul magic.ro.

Organizatori: Comunitatea Happy Moms si MagicLand
Investitie: 35RON, toate materialele, ceaiul, desertul, activitatile copiilor si voia buna sunt incluse.

Detalii suplimentare si confirmarea participarii se face pe e-mail: contact_happy_moms@yahoo.com, pana la data de 14 aprilie 2014.

 

 

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii