Atelier de invatarea limbii spaniole prin joaca – Lumea lui MOMO, Bucureşti

Atelier de invatarea limbii spaniole prin joaca – Lumea lui MOMO, Bucureşti

Espaniol para los ninos

indrumati de Cristina Martinez vorbitor nativ de limba spaniola din Madrid
sedinta gratuita pe 12 martie la ora 17.30 si respectiv 18.30

aprende

Ti-ar placea sa largesti si sa colorezi orizontul copilului tau, invatand o limba straina? Spaniola poate fi o alegere, chiar daca copilul tau are 3, 4 sau 6 ani …iar daca invatarea se va face prin joaca, cu atat este mai simplu si mai motivant pentru el.

Si toate acestea pentru ca, in primii ani de viata joaca este o componenta esentiala in dezvoltarea sa, de viitor adult. Copiii au cele mai bune ocazii de a invata si de a afla lucruri noi despre ei si lumea in care traiesc. Pentru ei este o sursa nesecata de energie, dar in acelasi timp jocul ii calmeaza, ii relaxeaza, le stimuleaza mintea si corpul. Jocul ne ajuta sa fim mai inventivi, fericiti, flexibili si chiar intelegatori, o necesitate a existentei noastre.

Cristina este de origine spaniola si vine din Madrid, unde a absolvit Facultatea de Psihopedagogie, cu specializare pe educatia timpurie, copii de 3-6 ani. Experienta dobandita in Spania, ca tutore in gradinite si centre de educatie non formala pentru copii, o ajuta sa puna in practica o noua idee marca Lumea lui MOMO. Cand nu este cu noi, Cristiba preda limba spaniola copiilor intre 5 si 15 ani, la Instituto Cervantes. Cristina isi propune sa ii introduca pe copii in limba spaniola, prin joaca si interactivitate, ajutata de ilustratii, jucarii specifice si cantecele – fiecare avand un rol activ in orice moment.

De aceea, va invitam pe 12 martie la o sedinta GRATUITA de 30 de minute, in care veti avea posibilitatea sa o cunoasteti pe Cristina, iar copiii sa incerce metoda ei creativa. Vor fi doua grupe de varsta: 3-4 ani de la ora 17.30 si 5-6 ani de la ora 18.00. Va rugam sa va inscrieti din timp la lumealuimomo@gmail.com, detalii la 0723.565.113

Atelierul va incepe pe 19 martie si va fi compus din 2 module, fiecare modul avand 8 saptamani . Ce vom face concret in primele 8 intalniri: formule de salut, culorile, cum este vremea astazi, numerele, corpul meu, familia mea, casa si orasul meu.

Cum ne organizam?
Grupa 3-4 ani, in fiecare miercuri de la ora 17.30
Grupa 5-6 ani, in fiecare miercuri de la ora 18.30

Durata sedinta: 55 minute
Durata modul: 8 saptamani, 1 sedinta pe saptamana

Grupa maxima de 10 copii/fiecare grupa

Plata si inscriere:

Costul unui modul de 8 sedinte este 360 de lei, si se achita la momentul inscrierii, cash la sediul Lumea lui MOMO sau prin transfer bancar. Inscrierile au loc zilnic la lumealuimomo@gmail.com

 

 

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii