Atelier de handmade şi reciclare creativă – Creative Arts, Bucureşti

aaAtelier de handmade şi reciclare creativă – Creative Arts, Bucureşti
6 martie 2014, între orele 18:00 – 19:30

Trainerul Anca Spiridon le arată copiilor cum să reinventeze cu stil role de scotch, PET-uri, nasturi și resturi de material textil și să realizeze, prin tehnici handmade de bază, decoraţiuni şi accesorii simpatice, de la pușculițe din PET-uri la rame din nasturi și suporturi de creioane din fetru.

Tip modul
: copii (vârstă minimă 5 ani)
Trainer: Anca Spiridon
Durată: în fiecare duminică, între orele 18:00 – 19:30
Cost: 35 de lei/atelier

Locaţie: creart (Piaţa Alexandru Lahovari nr. 7)

Recicloniarta –  platformă de ateliere mixte de arte şi reciclare creativă, by Creative Arts, este structurată în patru cursuri ce combină reciclarea creativă cu diverse categorii de arte, cum ar fi muzica, artele plastice, tehnicile handmade sau realizarea de bandă desenată. La Recicloniarta, copiii nu numai că învaţă bazele diverselor tipuri  de arte, dar, în acelaşi timp, devin mult mai responsabili faţă de mediul înconjurător şi de lumea în care trăiesc.

La cursul de handmade și reciclare creativă îi învăţăm pe cei mici cum să privească reciclarea ca pe o provocare, nu doar ca pe o responsabilitate. Vom reinventa cu stil role de scotch, PET-uri, resturi de material textil şi nasturi şi vom experimenta cu tehnici handmade de bază, creând decoraţiuni, suporturi utile şi accesorii simpatice.

Atelierul costă 35 lei/copil, iar părinții sunt încurajați să participe gratuit la ateliere alături de copii. Participarea la atelierele Recicloniarta se face pe bază de înscriere, la office@creativearts.ro sau la 0721.321.890.

 

 

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii