Atelier de creatie – Tema TOAMNA – Work At Home Moms Romania, Bucuresti

10354146_1503868176539858_5510814895953929172_nAvem un suflet ce sta stingher in fata tumultului impus de societatea moderna in care traim. Desi avem in noi tot ce ne trebuie pentru a ne crea o lume confortabila, iubitoare si calda, refuzam sa o facem si ne lasam prada influentelor negative complicandu-ne singuri existenta. Vrem o viata pe care deja o avem. Vrem libertate pe care deja o pierdem. Vrem iubire pe care nu ne “place” sa o manifestam, sau ne e rusine sa o facem.

Atelierul meu personal este o oaza unde, pentru 3 ore, impreuna, reusim sa descatusam linistea, libertatea, sxprimarea, comunicarea, creativitatea, sufletul. Creativitatea si libertatea de exprimare sunt limbajul prin care noi comunicam.
Fiecare atelier are ca subiect o tema pe baza careia se construieste lucrarea. Obiectele de arta sunt create in totalitate de catre participant pe baza detaliilor tehnice si creative impartasite de catre coordonatorul atelierului. Noi venim cu toate materialele necesare (culori, pensule, panza, sevalete, etc), dar pentru ca obiectele de arta au nevie de un suflet care sa le creze, va asteptam cu drag pe voi sa le dati viata.

Atelierele se adreseaza in special persoanelor adulte care nu au avut curajul sa simta lumea artei ca pe o lume a povestilor, dar functe de tema ii putem gazdui si pe cei mici.

De data aceasta tema este TOAMNA. Ne dorim sa ajungem sa simtitm caldura transmisa de culorile toamnei. Peisajele de toamna, creatia naturii in acest anotimp ne pot transmite emotii constructive, ne pot inspira. Vom pune pe panza dansul frunzelor, melodia culorilor, soaptele vandului si mangaierea razelor de soare.
Va invitati sa experimentati oaza sufletelor voastre:Arta!!!
14.11.2014

Atelier de pictura pe panza cu tema TOAMNA
Casa Rudolf Steiner – Strada Visinilor, nr 17, sect. 3
Cost materiale – 40 ron

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii