Atelier de Bune maniere si politete prin Teatru

atelier-de-bune-maniereFundatia Calea Victoriei invita copiii sambata 25 ianuarie, de la ora 15.00, la Atelierul de bune maniere si politete prin Teatru, unde, prin joc si joaca, cei mici vor intelege si vor asimila mai usor si placut bunele maniere.

Cu ajutorul exercitiilor specifice artei teatrale, actrita Marcela Andrei, cu o indelungata experienta de lucru cu copiii la Teatrul Ion Creanga, ii va ghida pe cei mici prin labirintul regulilor si conventiilor sociale.

 

Cum salut, cum ma prezint si cum ii prezint pe altii, cat si despre ce vorbesc cu o persoana pe care abia am cunoscut-o? Cum imi primesc musafirii si cum ma comport cu invitatii parintilor? Ce cadouri este potrivit sa fac? Cum este politicos sa folosesc telefonul?

Cateva reguli esentiale – intelese si exersate din copilarie – ne pot ajuta in viata noastra de zi cu zi sa comunicam mai bine cu cei din jur, sa avem o existenta armonioasa si sa fim, la randul nostru, un model de bune maniere si politete pentru cei din jur.

In cele 5 intalniri ale atelierului vom discuta despre:

- Cum facem cunostinta. Exercitii de relaxare si socializare.

- Salutul. Cum facem prezentarile. Cum si cat vorbim cand ne facem un prieten nou. Exercitii de improvizatie.

- Cum ne comportam la masa / petrecere. Ce cadou alegem pentru un prieten, un parinte, o cunostinta. Cum si cand oferim flori?

- Cum ne comportam la scoala. Cum vorbim cu un coleg sau cu un profesor. Cat de important este sa fiu punctual?

- Cum ne comportam in societate. Reguli de politete pe strada, la magazin, la cinema sau la teatru si in mijloacele de transport public.

- Cum ne comportam in vizita. Cum ne comportam ca invitati. Cum ne descurcam cu musafirii, poftiti sau nepoftiti. Conversatia la telefon: cat, cum si pana la ce ora.

La ultima intalnire facem recapitulare, cu o mica demonstratie a unor jocuri si reguli de bune maniere invatate, la care parintii sunt invitati sa asiste.

 

Lector: Marcela Andrei

Data incepere: 8 februarie 2014; Ora curs: 15:00

Numar ateliere: 5

Frecventa: saptamanal, sambata

Varsta Minima: 7 ani; Varsta Maxima: 12 ani

Cost: 250 ron; Cost redus (card fidelitate): 225 ron

Locul desfasurarii: Str. Popa Soare, nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la http://www.scoaladeartesimaniere.ro

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii