Atelier de benzi desenate şi reciclare creativă – Creative Arts, Bucureşti

a1Atelier de benzi desenate şi reciclare creativă -
Creative Arts, Bucureşti
6 aprilie 2014, ora 12.00

Artistul Mihai Grăjdeanu le arată copiilor care sunt etapele realizării unei benzi desenate, de la concept până la transpunerea pe hârtie, și îi învață să-și ilustreze poveștile preferate prin benzi desenate.

Tip modul:
copii (vârstă minimă 5 ani)
Trainer: Mihai Grăjdeanu
Cost: 35 lei/atelier
Locaţie: creart (Piaţa Alexandru Lahovari nr. 7)

Recicloniarta – platformă de ateliere mixte de arte şi reciclare creativă, by Creative Arts, este structurată în patru cursuri ce combină reciclarea creativă cu diverse categorii de arte, cum ar fi muzica, artele plastice, tehnicile handmade sau realizarea de bandă desenată. La Recicloniarta copiii nu numai că învaţă bazele diverselor tipuri de arte, dar, în acelaşi timp, devin mult mai responsabili faţă de mediul înconjurător şi de lumea în care trăiesc.

La cursul de Benzi desenate și reciclare creativă plănuim să scoatem la suprafaţă supereroii din cei mici, arătându-le care sunt etapele realizarii unei benzi desenate, de la concept până la transpunerea pe hârtie, și încurajându-i să creeze propriile povești în benzi desenate.

Atelierul costă 35 lei/copil, iar părinții sunt încurajați să participe gratuit la ateliere alături de copii. Participarea la atelierele Recicloniarta se face pe bază de înscriere, la office@creativearts.ro sau la 0721.321.890.

 

 

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii