Duminicile poveștilor de familie La Mesteceni împreună cu Fantasmagia | Cluj

Pensiunea La Mesteceni împreună cu Fantasmagia vă propun o serie de evenimente tematice, organizate săptămânal, menită să ofere relaxare și răgaz de povești părinților în timp ce micuții se vor bucura de distracția și atenția cuvenită.

Timp de două ore copilașii vor face parte din lumea Fantasmagia. Animatorii de la Fantasmagia pe lângă faptul că sunt amuzanți și distractivi pentru copii, au o pregătire profesională în lucrul cu copiii de toate vârstele. Mereu puși pe șotii și glume, fiecare dintre lucrurile pe care le fac au scop educativ și creativ. În urma întâlnirii cu animatorii, copiii vor rămâne cu o experiență de neuitat.

Clovni, prinți, prințese, personaje de poveste, mascote (Minnie, Mickey, Minion, etc.), magician, mim, animatori pe picioroange, pictură pe față, baloane modelate etc.

Detalii și rezărvări se vor putea face telefonic: 0754-041.508 sau prin email: info@lamesteceni.ro.

La-mesteceni-pt-calendar

Vă așteptăm cu două variante de meniu cu preparate alese și un meniu gustos și hrănitor, special pentru copii. – Ioana Oprea, manager pensiunea La Mesteceni.

Pentru bucuria celor mici spectacole, animație și activități tematice, jocuri și concursuri – Tavi Caldarari, joyful artistic director Fantasmagia

Lăsați grijile acasă, luați-i pe cei mici și haideți să ne bucurăm împreună de duminicile poveștilor de familie La Mesteceni!