Descoperă Romania in familie

Asociatia Manute Pricepute (www.manutepricepute.ro) organizeaza, intre 1 iulie si 30 august 2014, concursul “Descopera Romania in familie” avand ca premiu un weekend pentru intreaga familie (2 adulti + copiii lor) la Fisherman’s Resort, un loc superb care merita vazut! – (www.fishermans.eu; Colibita, judet Bistrita Nasaud)

Acest concurs se adreseaza familiilor care vor sa gaseasca si sa impartaseasca locuri noi si frumoase de vizitat impreuna cu copiii in Romania. Aceste locuri pot fi: un traseu montan usor de facut in familie, o locatie unde cei mici au loc de joaca amenajat frumos, un lac, un sat, un castel sau chiar un muzeu care ii va captiva sau orice alt colt uitat de lume, unde voi, parinti si copii, v-ati simtit minunat.

10402781_695082073860315_7528951898534102795_n

Pasi pentru a participa la concurs:

1. Redactati un articol cu subiectul “Locuri minunate din Romania”, pe care le-ați descoperit în familie, împreună cu copiii. Articolul trebuie să aibă minim 300 de cuvinte și să conțină poze reprezentative din locurile vizitate. Acesta va fi publicat pe site-ul Mânuțe Pricepute, la rubrica Razna, în județul din care face parte destinația propusă de dvs.

2. Trimiteți articolul pe adresa de e-mail contact@manutepricepute.ro până în data de 30 august 2014 (ora 13:00).

3. Un participant se poate înscrie cu mai multe articole în concurs.

4. Câștigătorul este persoana care va aduna cele mai multe “like”-uri* la propriul articolul publicat pe site-ul www.manutepricepute.ro.
*Nota: “Like” este un buton pe pagina de Facebook prin care utilizatorii pot aprecia o postare sau o poza

5. În data de 1 septembrie 2014 ora 13:00 va fi desemnat câștigătorul, care va fi apoi contactat în termen de 24 de ore de către organizatorconcurs organizat pentru familiilor care vor sa gaseasca si sa impartaseasca locuri noi si frumoase de vizitat in Romania impreuna cu copiii de organizatia .

Pentru mai multe detalii intrati pe site-ul www.manutepricepute.ro.

Haideti sa descoperim impreuna comorile ascunse din tara noastra si sa dam si altora ocazia sa profite de acestea.

 

 

 

 

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii