Curs de Vorbire in public – pentru adolescenţi (12-16 ani)

Fundatia Calea Victoriei invita copiii sambata 21 MAI, ora 11:00, la un curajos atelier de Vorbire pentru adolescenti (12 – 16 ani), sustinut de Iuliana Ivanov.

curs de vorbire in public

“Sper sa nu ma asculte azi profesoara”. De cate ori nu v-ati auzit copilul spunand asta, desi stiati ca are tema pregatita si lectia invatata temeinic?

De multe ori, copilul spera sa nu fie rugat sa vorbeasca prea mult in fata colegilor sau sa fie scos in fata clasei, la tabla. Aceste situatii i-ar crea disconfort, oricat de bine si-ar fi pregatit lectia. Si asta pentru ca, in scoala romaneasca, tinerii nu sunt educati sa vorbeasca in public, ci doar „ridicati in picioare la lectie” – ceea ce de multe ori e o pedeapsa, nu un privilegiu. Asta ii face sa isi piarda uneori dezinvoltura chiar si in comunicarea de acasa sau in mediul prietenilor.

Fundatia Calea Victoriei a creat, astfel, un program special, de 3 ateliere, dedicat adolescentilor, intre 12 si 16 ani, care vor sa capete increderea vorbitorilor in public profesionisti. La fiecare atelier, adolescentii vor avea de pregatit un discurs de maximum 3 minute.

Dupa cele 3 ateliere ale clubului, adolescentii:

  • Vor comunica cu uşurinţă, clar şi eficient cu prietenii, colegii de clasă, părinţii şi profesorii;
  • Vor depăşi mai uşor emoţiile unui examen – bacalaureat, testări Cambridge, etc.
  • Vor căpăta increderea de a vorbi liber şi coerent în public;
  • Vor exersa vorbirea în public, într-un mediu de susţinere şi confort.

 

Lector: Iuliana Ivanov

Data incepere: 21 MAI 2016; Ora curs: 11:00

Numar ateliere: 3; Frecventa: saptaminal, sambata

Varsta Minima: 12 ani; Varsta Maxima: 16 ani

Cost: 150 ron; Cost redus (card fidelitate): 135 ron

Locul desfasurarii: Str. Popa Soare, nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)

INSCRIERE LA CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la www.scoaladeartesimaniere.ro