Cristian Gună, magicianul de la Fantasmagia pentru copii. Cluj.

Salut! Numele meu este Cristian Gună, am 23 de ani, sunt magician și locuiesc în Cluj-Napoca.

ndc

M-am mutat în “Capitala Ardelului” în urmă cu aproximativ 6 luni, eu de loc fiind din București.

Contact: Fantasmagia
Cluj-Napoca
0745-255.066
Website
Facebook

În urmă cu 8 ani mi-am descoperit pasiunea pentru magie, iar de atunci asta îmi ocupă cea mai mare parte a timpului. Iubesc să fac spectacole de magie deoarece îmi place să cunosc fel de fel de oameni, să le văd reacțiile dar și să îi binedispun și să plece cu un semn de întrebare de la spectacolele mele.

10

Cel mai bine mă simt atunci când performez spectacolele de magie pentru cei mici, deoarece îmi place bucuria și uimirea de pe chipurile lor atunci când un moment magic are loc. Îmi place foarte mult să interacționez cu copiii, să îi implic direct în numerele de magie dar și să le observ reacțiile, copiii având cele mai sincere și spontane reacții.

Spectacolele de magie pentru copii sunt în totalitate interactive, cei mici primesc pe rând puteri magice și împreună realizăm fel de fel de numere de magie spectaculoase și foarte comice.

Spectacolele pentru copii conțin apariții, dispariții, levitații de obiecte, foarte multe momente comice și nu în ultimul rând apariții de iepurași adevărați. Da, iepurașii sunt cu adevărat starurile spectacolului, ei apărând ca prin magie și vrajindu-i pe copii cu drăgălășenia lor. Cei mici pot mângâia iepurașii, îi pot zmotoci și bineînțeles pot face poze cu aceștia atât în timpul spectacolului cât și la finalul acestuia.

Magician-pentru-copii-site