Copiii scriitori pot deveni cunoscuţi

Potrivit AGERPRES, micuţii scriitori se pot face remarcaţi prin intermediul unui portal special creat pentru ei. Este vorba de literaturacopii.rlitcopiio, un site coordonat de o serie de profesori pasionaţi de literatură. Copii sunt încurajaţi să-ţi trimită operele, proză sau poezie, care pot fi cunoscute după selecţia în funcţie de regiuni: Ardeal, Moldova, Bucureşti.

Literaturacopii.ro îşi propune să devină locul de intâlnire al tuturor celor care iubesc literatura adevarată, cărţile de valoare pe care autorii români sau din alte spaţii culturale le-au dedicat celor mici.

Prezent anul acesta la Târgul de Carte Gaudeamus în data de 23 noiembrie, cu ocazia propriei lansări a volumui „Basme”(editura Zorio) directorul portalului, profesorul Petre Crăciun, a spus că face un apel către toţi elevii din România sau de peste graniţe să-şi trimită scrierile pentru a fi publicate pe site-ul literaturacopii.ro, deoarece o parte din ei sigur vor deveni scriitori cunoscuţi ai României. Un copil care se încadrează în acest tipar este Denisa Lepădatu din Galaţi, care şi-a lansat deja la vârsta de 10 ani volumul de poezii „Şoapte esenţiale”.

Conform informaţiilor publicate pe site-ul oficial al acestui proiect editorial, ce interesaţi pot contacta echipa literaturacopii.ro, apelând la numărul de telefon 0722.344.124 sau scriind un mail la una dintre adresele : redactie@optimalmedia.ro
literaturacopii@gmail.com