Concursul de creație pentru copii „O felicitare – o poveste”

iarna2013-212x300Portalul Talente de Năzdrăvani organizează în perioada 1-14 decembrie 2013 concursul de creație pentru copii „O felicitare – o poveste”. Creativitatea, inventivitatea și umorul copiilor sunt puse la încercare. Ei au ca temă realizarea unei felicitări de sezon, cu un mesaj original. Pot folosi orice materiale doresc. Creațiile pot fi înscrise în concurs până la data de 12 decembrie, ora 24.

 
Premiile sunt oferite de Editura Humanitas, și constau în pachete cu cărți din colecția pentru copii a editurii, din rândul ultimelor apariții.

Concursul benefiază de opt premii, distribuite astfel: cinci dintre ele vor fi acordate prin tragere la sorți, unul va fi atribuit în urma votului publicului, iar două, cele mai valoroase, în urma deciziei unui juriu ad-hoc, format din copiii care participă constant la activitățile propuse de portalul Talente de Năzdrăvani.

 

Pentru a participa la concurs, citiți cu atenție cerințele și regulamentul prezentate în pagina concursului (http://talentedenazdravani.ro/blog/2013/11/15/concursul-de-creatie-pentru-copii-o-felicitare-o-poveste/) și trimiteți în timp util creația.

Succes!

 

 

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii