CONCURS – Castiga o invitatie la atelierul Primii pasi in Actorie – Atelier pentru copii (4-6 ani), organizat de Scoala de Arte si Maniere, Proiect al Fundatiei Calea Victoriei, Bucuresti

CalendarulMagic.ro si Scoala de Arte si Maniere din Bucuresti va ofera o invitatie (participare gratuita) la atelierul Primii pasi in Actorie – Atelier pentru copii (4-6 ani). Atelierul incepe din data de 26 Aprilie 2014, de la ora 11.00 si este sustinut de actrita Smaranda Caragea

Perioada de desfăşurare a concursului: 15 – 22 aprilie 2014

Reguli de participare la concurs:

1.         LIKE&SHARE  imaginii concursului şi scrie textul PARTICIP

2.         LIKE paginii CalendarulMagic.ro

victoria2

Câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi pe site-ul random.org, pe 22 aprilie 2014, ora 19:00.

 

Detalii despre atelier:

Primii pasi in Actorie – Atelier pentru copii (4-6 ani)

http://www.scoaladeartesimaniere.ro/2013/primii-pasi-in-actorie-atelier-pentru-copii-de-4-6-ani/

La cursul de actorie pentru copii de 4-6 ani, prin jocuri si exercitii, cei mici isi pot folosi energia si atentia intr-un mod calitativ.

Cursul nostru de initiere in teatru pentru prescolari ”pune la lucru” naturaletea si bucuria de joc a celor mici si le ordoneaza activitatile prin diferentierea punctelor de interes. Imaginatia nu trebuie laudata in sine, ci trebuie canalizata, ea fiind izvorul creativitatii.

Nu numai cei talentati in arta isi pot manifesta creativitatea in activitatile lor, ci orice copil care este incurajat sa isi exprime parerea, original, si in conformitate cu subiectul.

Pe parcursul celor 5 intalniri, cei mici se vor bucura de jocuri interactive si captivante, prin care isi vor dobandi puterea de concentrare, isi vor dezvolta atat limbajul verbal cat si cel nonverbal, vor descoperi competitia, dar si acceptarea greselilor, isi vor dezvolta capacitatea de a actiona si de a comuta atentia, vor invata sa isi distribuie atentia si, nu in ultimul rand, sa asculte si sa raspunda concret.

 

Lector: Smaranda Caragea

Data incepere: 26 Aprilie 2014; Ora curs:11:30

Numar ateliere: 5

Frecventa: saptamanal, sambata

Varsta Minima: 4 ani; Varsta Maxima: 6 ani

Loc: str. Popa Soare 40, et. 1

Detalii la http://www.scoaladeartesimaniere.ro/2013/primii-pasi-in-actorie-atelier-pentru-copii-de-4-6-ani/

 

 

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii