CONCURS – câştigă 2 invitaţii cu 2 locuri la spectacolul “Minuniţa şi Vrăjitoarea” de la OPERA COMICĂ PENTRU COPII din Bucureşti

CalendarulMagic.ro şi OPERA COMICĂ PENTRU COPII din Bucureşti vă oferă doua invitaţii cu două locuri la spectacolul “Minuniţa şi Vrăjitoarea” de la OPERA COMICĂ PENTRU COPII din Bucureşti .

vrajitoarea-CONCURS

Spectacolul va avea loc în data de 28 februarie 2014, ora 17.00.

Perioada de desfăşurare a concursului: 12 – 26 februarie 2014

Reguli de participare la concurs:
1.         LIKE paginii OPERA COMICĂ PENTRU COPII
2.         LIKE&SHARE  imaginii concursului şi să scrie textul PARTICIP
3.         LIKE paginii CalendarulMagic.ro

Câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi pe site-ul random.org, pe 26 februarie, ora 19:00.

 

Detalii despre spectacol:

Micii şi marii spectactori sunt aşadar invitaţi să se bucure în zilele de vineri ale lunii (14, 21, 28 februarie – ora 17.00), de întâmplările pline de haz prin care trece Minuniţă, povestea baletului fiind bazată pe un basm popular românesc.

Regia şi coregrafia este semnată de MIHAI BABUŞKA, artist a cărui carieră a fost puternic marcată de colaborarea cu Opera Naţională Bucureşti, dar şi de cea cu trupa de dans clasic şi contemporan „Fantasio” din Constanţa (creată de Oleg Danovski), in calitate de prim solista. A dansat în toate rolurile majore ale baletului clasic pe scene din ţară şi străinătate, fiind aplaudat în ţări ca Italia, Austria, Germania, Franţa, Olanda, Belgia, SUA, Japonia, Grecia ş.a.

Scenografia spectacolelor este realizată de VIORICA PETROVICI, asistent de coregrafie este CĂTĂLIN CARACAŞ, iar colajul muzical este conceput de ALEXANDRU ISTRATE. În distribuţie îi veţi aplauda pe balerinii OPEREI COMICE PENTRU COPII: Theodora Munteanu, Andreea Soare, Alexandra Corneanu, Alis Gheorghe, Claudia Iagăr, Sabina Chirilă, Mihai Pricope, Andy Ardeleanu, Daniel Manea, Ionuţ Birjovanu, Octavian Iuga, Andrei Dogaru.

Pentru mai multe detalii despre producţiile OPEREI COMICE PENTRU COPII, vă invităm să consultaţi site-ul operacomica.ro. Sediul nostru este situat în Calea Giuleşti, nr. 16, sector 6, Bucureşti.

 

 

Articole similare:

.

Comentarii:

comentarii