Cele mai îndragite personaje din desenele animate

homerFie că suntem adulţi sau copii, cu toţii avem un personaj preferat din animaţii. Adorăm respectivul erou deoarece e foarte amuzant, simpatic, şiret, viteaz,sau, pur şi simplu pentru că are nişte replici memorabile ! Calendarulmagic.ro îţi propune o listă cu 4 dintre cele mai îndrăgite personaje din animaţii:

4. Mickey Mouse
Mickey Mouse a fost creat de către Walt Disney şi Ub Iwerks, în anul 1928.  E îmbrăcat cu pantaloni scurţi, de culoare roşie, poartă papuci galbeni, caraghios de mari şi e însoţit fie de prietena lui Minnie Mouse, fie de căinele Pluto sau de prietenii săi: Goofy şi Donald Duck. Fără nicio îndoială, Mickey Mouse e cel mai îndrăgit personaj Disney.

3. Tom şi Jerry (nu ne-am putut decide dacă Tom e mai îndrăgit faţă de Jerry sau invers, nu-i putem separa unul de celălalt)
Joaca de-a şoarecele şi pisica pare să fie pe gustul tuturor iubitorilor de animaţii. Tom şi Jerry sunt nişte personaje memorabile în acest sens.  William Hanna şi Joseph Barbera au lucrat timp de 17 ani la aceste figuri reprezentative, creând cât mai multe scenarii pentru Studiorile Metro-Goldwin-Mayer (MGM). Desenele cu motanul şi şoricelul au început să fie urmărite de public aproximativ din anul 1961. Alte personaje hazlii şi de neuitat din seria de animaţii Tom şi Jerry sunt câinele Spike şi fiul acestuia, Tyke.

2.  Homer J. Simpson
Personajul principal din „The Simpsons”, Homer este un soţ iubitor, un părinte oarecum atipic. Homer  lucrează ca inspector de securitate la o uzină din Springfield, care foloseşte energie nuceară. Creat de către Matt Groening,  Homer a fost apreciat decătre publicaţia The Sunday Times  ca fiind “ cel mai original personaj de animaţie al erei moderne”.

1. Bugs Bunny
“What’s up, doc?”  Sigur ţineţi minte replica asta, alături de frânturile coloanei sonore a animaţiei „Bugs Bunny”, produsă de Warner Bros..  Bugs e fără discuţie un iepuroi cu personalitate, extrem de inteligent, capabil să iasă din orice încurcătură. Prima apariţie pe ecrane a lui Bugs a avut loc în anul 1940, în perioada aşa-numitei epoci de aur a animaţiei americane. Creat de către Tex Avery şi Robert McKimson, Bugs apare ca personaj şi astăzi, în seria The Looney Tunes Show (lansat din 2011), alături de Daffy Duck, Porky Pig, Speedy Gonzales şi alte personaje, având acelaşi fler şi atitudine cool care-i sunt caracteristice.

Surse: http://cggmag.com/top-10-most-loved-cartoon-characters-of-all-time/
http://www.pastemagazine.com/blogs/lists
/2010/05/the-50-best-cartoon-characters-of-all-time.html?p=8 http://animatedtv.about.com/od/showsaz/tp/top50chrctrs.htm
http://www.empireonline.com/features/50-greatest-animated-characters/

Care este personajul tău preferat din desenele animate şi de ce? Aşteptăm răspunsul tău pe adresa contact@calendarulmagic.ro sau ne poţi răspunde printr-un comentariu la articol!